ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κέρκυρα: Συνελήφθη αλλοδαπός με 322 κιλά κάνναβης στην κατοχή του (βίντεο)

Κέρκυρα: Συνελήφθη αλλοδαπός με 322 κιλά κάνναβης στην κατοχή του (βίντεο)

Σε μία εντυπωσιακή σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Κέρκυρας, που πέρασαν χειροπέδες σε έναν αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν 320 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε, στην παραλιακή περιοχή της Δασιάς στην Κέρκυρα, έχοντας στην κατοχή του 72 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 322 κιλών και τετρακοσίων 2 γραμμαρίων.

Όπως διαπιστώθηκε, από την αστυνομική έρευνα, η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών, που ο αλλοδαπός είχε σκοπό να αποκρύψει σε πυκνή βλάστηση, παραδόθηκε στην κατοχή του, λίγη ώρα πριν τη σύλληψή του, μέσω θαλάσσης, από δράστες, που ακόμη αγνοούνται και οι οποίοι χρησιμοποίησαν δύο ταχύπλοα σκάφη, τύπου jet ski, για να προσεγγίσουν την παραλία της Δασιάς.

Εξάλλου σήμερα το πρωί σε έρευνα που έγινε στην οικία του συλληφθέντα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 484 γραμμαρίων περίπου και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας Μάνθος Γιαννούλης, «η αξία στην εγχώρια αγορά, για τη συνολική συγκεκριμένη ποσότητα ναρκωτικών εκτιμάται ότι ανέρχεται στο ποσό των 3.200.000 ευρώ».

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ είχε προηγηθεί πολύμηνη έρευνα για τον εντοπισμό οργανωμένων κυκλωμάτων μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών στη βορειοανατολική ακτογραμμή του νησιού της Κέρκυρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.