ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξοντωτικά πρόστιμα 1 εκατ. € σε όλη την Ελλάδα – Απλές συστάσεις σε τσιγγάνικο γάμο με πάνω 40 άτομα!

Εξοντωτικά πρόστιμα 1 εκατ. € σε όλη  την Ελλάδα – Απλές συστάσεις σε τσιγγάνικο γάμο με πάνω 40 άτομα!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τους «μικρούς ήρωες» του Χρυσοχοΐδη. Την ώρα που επέβαλαν εξοντωτικά πρόστιμα 1 εκατ. € σε όλη την Ελλάδα (Παρασκευή και Σάββατο) δεν κάνουν απολύτως τίποτα σε περιπτώσεις μαζικών συνάξεων Ρομά ή άλλων πληθυσμών εξοργίζοντας την ελληνική κοινωνία.

Και όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα, αλλά αντίθετα φεύγουν κάνοντας απλές συστάσεις!

Έτσι έγινε και στην Χαλκίδα, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να πάνε σε ένα γάμο Ρομά εν μέσω καραντίνας και απαγορεύσεων.

Οι αστυνομικοί πήγαν μεν στο σημείο που γινόταν το «τρικούβερτο» γλέντι, ωστόσο όχι μόνο δεν προχώρησαν σε κάποια σύλληψη, ή επιβολή προστίμου αλλά περιορίστηκαν σε απλές συστάσεις!

Σημειώνεται πως στο γλέντι συμμετείχαν τουλάχιστον 40 τσιγγάνοι!

Δείτε το βίντεο από το τοπικό egnomi:

Η «ευαισθησία» τους όμως εξαντλείται εκεί.

Νοσηλεύτρια που εργάζεται σε κλινική Covid δέχθηκε πρόστιμο την ώρα που επέστρεφε από την βάρδια της, όπως κατήγγειλε η ίδια.

Όπως είπε η νοσηλεύτρια στον ΑΝΤ1 της ζητήθηκε να επιδείξει ένα έγγραφο για το πρόγραμμα της υπηρεσίας της το οποίο δεν είχε γιατί έτσι κι αλλιώς είναι σε επιφυλακή όλο το 24ωρο.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί της.

«Είμαστε ανά πάσα ώρα σε επιφυλακή. Ο αστυνομικός όμως μου ζήτησε ένα έγγραφο λέγοντάς μου ότι ήθελε το πρόγραμμα της υπηρεσίας. Δυστυχώς, ο αστυνομικός προσπαθώντας να κάνει κι εκείνος την δουλειά του δεν έδειξε κανένα ίχνος κατανόησης ή εκτίμησης», ανέφερε η νοσηλεύτρια, η οποία δουλεύει εδώ και μήνες νυχθημερόν λόγω της πανδημίας.

«Παρότι είχα όλα τα σχετικά έγγραφα που μου ζήτησαν και του ανέφερα ότι εγώ αυτή τη στιγμή δούλευα και εσύ με σταματάς κάτω από τέτοιου είδους καταστάσεις που εργάζομαι, εκείνος μου είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει και θεώρησε ότι έκανε σωστά την δουλειά του», είπε η νοσηλεύτρια στον ΑΝΤ1.

Ο προϊστάμενος της μονάδας Covid-19 όπου εργάζεται η νοσηλεύτρια έκανε ένσταση.

Υπενθυμίζεται ότι μόνο το Σάββατο επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 534.150€, ενώ την Παρασκευή είχαν επιβληθεί πρόστιμα ύψους 524.950€!

Το Σάββατο, σε συνολικά 83.992 ελέγχους καταγράφηκαν 1.691 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Συνολικά επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 534.150€ και κύρωση αναστολής λειτουργίας δεκαπέντε (15) ημερών σε δύο (2) επιχειρήσεις.

Την Παρασκευή οι “μικροί ήρωες” του Χρυσοχοϊδη πραγματοποίησαν 87.815 ελέγχους και κατέγραψαν 1.678 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.