Ρόδος – Σεξουαλική κακοποίηση 13χρονου από τον αδερφό του: Στο ψυχιατρικό νοσοκομείο «Δαφνί» ο 18χρονος

Ρόδος – Σεξουαλική κακοποίηση 13χρονου από τον αδερφό του: Στο ψυχιατρικό νοσοκομείο «Δαφνί» ο 18χρονος

Με σχετική διάταξη που εξέδωσε χθες Τρίτη 12 Ιανουαρίου η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου, διατάχθηκε η εισαγωγή του 18χρονου στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί» για παρακολούθηση, ο οποίος να υπενθυμιστεί πως κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή βία και γενετήσια πράξη μεταξύ αδελφών.

Στην διάταξη, σημειώνεται ότι η διάρκεια παραμονής του στο ανωτέρω δημόσιο ψυχιατρείο δεν μπορεί να υπερβεί τους τρεις μήνες και ως εκ τούτου η σχετική έκθεση που θα συντάξουν οι θεράποντες ιατροί αναφορικά με τη διανοητική και ψυχιατρική κατάσταση της υγείας του θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.

Ο 18χρονος συμπληρώνει τον Φεβρουάριο τον 6μηνο εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική σωφρονιστικού ιδρύματος.

Υπήρξε εξάλλου και νέα ιατρική πραγματογνωμοσύνη από ψυχίατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Θυμίζουμε ότι για την ίδια υπόθεση έχει αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του ο συνομήλικος συγκατηγορούμενός του που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές.

Ο 18χρονος παρουσία της συνηγόρου του κ. Στεφανίας Καρακατσάνη ομολόγησε την αιμομιξία αλλά αρνήθηκε τον βιασμό ισχυριζόμενος ότι όσα έγιναν με τον 13χρονο αδελφό του έγιναν με την συναίνεση του τελευταίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρνήθηκε μάλιστα ότι ο ίδιος άσκησε βία ενώ ισχυρίστηκε ότι είναι ο ίδιος θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.