Ε.Τοπαλούδη: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της – Η φωτογραφία από τον τάφο της ανήμερα των γενεθλίων της (φωτό)

Ε.Τοπαλούδη: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της –  Η φωτογραφία από τον τάφο της ανήμερα των γενεθλίων της (φωτό)

Η Ελένη Τοπαλούδη έχασε τη ζωή της στη Ρόδο, μετά τα βασανιστήρια που υπέστη από δύο άντρες. Η χθεσινή ημέρα, όμως, ήταν πολύ ιδιαίτερη για την οικογένεια του άτυχου κοριτσιού, καθώς αν ζούσε θα είχε τα γενέθλια της.

Ο πατέρας της, λοιπόν, ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ένα συγκινητικό μήνυμα και μια φωτογραφία από τον τάφο της.

«15 Ιανουαρίου 1997 (23.00′). Τέτοια ώρα σαν σήμερα γεννήθηκες, Ελένη μου. Σήμερα θα ήταν μέρα χαράς για το σπιτικό μας. Όμως, δυστυχώς, αυτή είναι μια μέρα ακόμα περισσότερης λύπης, ακόμα μεγαλύτερου πόνου. Έννοια σου, Ελένη μου, ο Θεός εκτός από δίκαιος και πολυεύσπλαχνος είναι και τιμωρός. Θα δώσει την τιμωρία που αξίζουν ΌΛΟΙ όσοι σου έκαναν τόσο κακό. Κορίτσι μου, ψυχή της ψυχής μου, Χρόνια σου Πολλά εκεί ψηλά που βρίσκεσαι και στολίζεις τον Ουρανό των Αγγέλων» έγραψε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Δες την ανάρτησή του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.