ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Θεσσαλονίκη: Εκδίδεται στην Ολλανδία ο «πρόσφυγας» που συμμετείχε σε παρακλάδι της Αλ Κάιντα

Θεσσαλονίκη: Εκδίδεται στην Ολλανδία ο «πρόσφυγας» που συμμετείχε σε παρακλάδι της Αλ Κάιντα

Ο 33χρονος Σύρος «πρόσφυγας» που συνελήφθη από Έλληνες αστυνομικούς σε δομή φιλοξενίας, στη Νέα Απολλωνία, θα εκδοθεί στην Ολλανδία.

Η αρμόδια πρόεδρος Εφετών έκρινε υπέρ της έκδοσης του 33χρονου Σύρου, ο οποίος καταζητείται για τη συμμετοχή στο Μέτωπο Αλ Νούσρα- πρώην παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία.

Την προηγούμενη εβδομάδα, συνελήφθη σε «προσφυγικό» καμπ της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς δυνάμει εντάλματος των Ολλανδικών διωκτικών αρχών. Στη συνέχεια, ο 33χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών και δήλωσε ότι συναινεί στην έκδοση του.

Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα των Ολλανδών, του αποδίδονται πράξεις συνδεόμενες με τρομοκρατία. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ζούσε στην Ολλανδία, όπου του είχε χορηγηθεί άσυλο καθώς είχε χαρακτηριστεί «πρόσφυγας».

«Δεν έχω κάνει τίποτα. Θέλω να πάω στην Ολλανδία για να δικαστώ» ανέφερε ενώπιον της Προέδρου Εφετών Καλιρρόης Χειμαριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.