ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ η πρώτη δίωξη για τις πορείες – Κατηγορείται για απείθεια

Στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ η πρώτη δίωξη για τις πορείες – Κατηγορείται για απείθεια

Ο πρώτος πολίτης για τον οποίον η Ελληνική Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία με την κατηγορία της παραβίασης των κανόνων που ορίζει ο νέος νόμος για τις συναθροίσεις, είναι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος.

Η δικογραφία αφορά στην συγκέντρωση που πραγματοποίησε η ΠΟΕΔΗΝ στις 30 Σεπτεμβρίου έξω από το υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους. Τότε παρά το γεγονός πως ο ειδικός διαμεσολαβητής αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. είχε ενημερώσει τους συγκεντρωμένους να παραμείνουν στον χώρο του πεζοδρομίου αυτοί επέλεξαν να καταλάβουν το οδόστρωμα διακόπτοντας την κυκλοφορία των οχημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κίνησή τους αυτή προκάλεσε την παρέμβαση των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να συγκρουστούν. Από τα επεισόδια που σημειώθηκαν τότε, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός. Στην εν λόγω δικογραφία, η οποία είναι η πρώτη που αφορά σε συνδικαλιστή από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις συναθροίσεις το περασμένο καλοκαίρι, ο Μιχάλης Γιαννάκος κατηγορείται για απείθεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.