ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ρόδος: Ζητά αποζημίωση ο κατηγορούμενος για βιασμούς γυναικολόγος

Ρόδος: Ζητά αποζημίωση ο κατηγορούμενος για βιασμούς γυναικολόγος

Ο γυναικολόγος από την Ρόδο που κατηγορείται για βιασμούς πελατών του, προχώρησε σε αγωγή αποζημίωσης από αδικοπραξία κατά της πρώτης γυναίκας που τον καταμήνυσε.

Με την αγωγή του αρνείται κατηγορηματικά τα όσα καταγγέλθηκαν εις βάρος του και ζητά αποζημίωση ύψους 120.000 ευρώ για τις βλάβες που διατείνεται ότι υπέστη λόγω της μηνύσεως που του υπέβαλε και των όσων ακολούθησαν.

Ο ιατρός διώκεται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Υπενθυμίζεται πως δίωξη σε βάρος του γυναικολόγου στη Ρόδο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση προ ημερών η εισαγγελέας.

Μία ακόμη γυναίκα που πέρασε από την γυναικολογική καρέκλα του εν λόγω γιατρού υποστηρίζει ότι έπεσε κι αυτή θύμα του. Συγκεκριμένα, πρόκειται για γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία ισχυρίζεται ότι ο γυναικολόγος ασέλγησε πάνω της, όταν εκείνη ήταν φοιτήτρια στη Ρόδο και προτίθεται να προσφύγει στην Δικαιοσύνη εναντίον του.

Ο γυναικολόγος βρίσκεται αντιμέτωπος με τουλάχιστον 17 μηνύσεις και κατηγορείται από τα θύματά του για σεξουαλική παρενόχληση, ασέλγεια, μέχρι και για βιασμό.

Η υπόθεση του γυναικολόγου με τα «μακριά δάχτυλα» και το «ανοιχτό παντελόνι» έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία του νησιού. «Ενας καλός γιατρός», όπως τον περιγράφουν οι συνάδελφοί του, αλλά με «περίεργα γούστα» και «ακόρεστες ορμές», σύμφωνα με μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού από το νοσοκομείο, όπου εργάζεται.

Σύμφωνα με την Δημοκρατική της Ρόδου, η οποία είχε προβεί σε πολλές αποκαλύψεις για τη δράση του γιατρού, τμημάτων από τις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε ο γυναικολόγος, η πρώτη γυναίκα που τον καταμήνυσε και η οποία φέρεται από τους ισχυρισμούς του να διατηρούσε σχέση μαζί του, χθες υπέβαλε, δια της συνηγόρου της, Εύης Αρνιθενού, αίτημα ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να της χορηγηθούν αντίγραφα των έγγραφων εξηγήσεων του ιατρού, προκειμένου να ασκήσει νέα μήνυση εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι έχει αδιάσειστα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει ότι η σχέση τους ήταν τυπική και ότι μάλιστα μιλούσαν ο ένας στον άλλο στον πληθυντικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.