Μύκονος: Σκύλος εντόπισε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε φορτηγό (φώτο)

Μύκονος: Σκύλος εντόπισε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε φορτηγό (φώτο)

Χειροπέδες σε έναν 45χρονο αλλοδαπό προχώρησαν οι Αρχές της Μυκόνου, καθώς στο φορτηγό του εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.

Στο φορτηγό που οδηγούσε ο αλλοδαπός βρέθηκαν δύο νάιλον σακούλες οι οποίες περιείχαν 59 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους διακοσίων σαράντα έξι γραμμαρίων και πενήντα οκτώ δεκάτων του γραμμαρίου (246,58gr).

Μία πλαστική συσκευασία από παυσίπονα χάπια, η οποία περιείχε 8 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους έξι γραμμαρίων και ογδόντα ενός δεκάτων του γραμμαρίου (6,81gr), μία συσκευασία βιταμινών που περιείχε 23 νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους δεκαεννέα γραμμαρίων και πενήντα τεσσάρων δεκάτων του γραμμαρίου (19,54γρ).

Από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το σύνολο των ναρκωτικών ουσιών οι οποίες εν συνεχεία θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Επιπρόσθετα, κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.630€.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.