ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγνοείται εκπαιδευτικό αεροσκάφος – Δύο αγνοούμενοι – Που επικεντρώνονται οι έρευνες

Αγνοείται εκπαιδευτικό αεροσκάφος – Δύο αγνοούμενοι – Που επικεντρώνονται οι έρευνες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους που ανήκει σε ιδιωτική σχολή και το στίγμα του χάθηκε μεταξύ Κοζάνης και Ιωαννίνων.

Στο εκπαιδευτικό αεροσκάφος επιβαίνουν δύο άνθρωποι- εκπαιδευτής και εκπαιδευόμενος.

Ήδη έχει απογειωθεί από το Ακτιο ελικόπτερο και ένα CL4-15 από τη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό του εκπαιδευτικού.

Οι έρευνες επικεντρώνεται στους Μηλιωτάδες Ζαγορίου καθώς από τις δωδεκάμισι το μεσημέρι χάθηκε το ίχνος του.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost το τελευταίο στίγμα έχει καταγραφεί στις 12:28 πέντε ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του αεροδρομίου Ιωαννίνων, που έχει υπολογιστεί στην ευρύτερη περιοχή των Μηλιωτάδων στο Ανατολικό Ζαγόρι.

Στο σημείο βρίσκονται ήδη δυνάμεις της Αστυνομίας, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δυνάμεις της ΕΜΑΚ, ραδιοερασιτέχνες, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, άλλες εθελοντικές ομάδες και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Η επιχείρηση συντονίζεται από την Πολιτική Προστασία η οποία βρίσκεται επί τόπου με τέσσερα δικά της οχήματα και προσωπικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.