Ρώσος πουλά στο ebay μαρμάρινο κομμάτι δαπέδου από την αρχαία Σαλαμίνα

Ρώσος πουλά στο ebay μαρμάρινο κομμάτι δαπέδου από την αρχαία Σαλαμίνα

Ρώσος πωλητής διαφημίζει ότι πουλάει μαρμάρινο κομμάτι δαπέδου, στη σελίδα δημοπρασιών ebay, που όπως αναφέρεται είναι 2.500 χρόνων και προέρχεται από το Γυμνάσιο της αρχαίας Σαλαμίνας στα κατεχόμενα.

Στην ανάρτηση του ebay προβάλλεται φωτογραφία από την αρχαία Σαλαμίνα και το μαρμάρινο κομμάτι δαπέδου το οποίο πωλείται προς 85 δολάρια.

Σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «Κίπρις Ποστασί», ο λεγόμενος «υπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος», Φικρί Ατάογλου ανέφερε ότι έδωσε εντολή ν’ αρχίσει έρευνα για το θέμα.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η νόμιμη Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά από σχετικό αίτημα του Τμήματος Αρχαιοτήτων, έχει ειδοποιήσει σχετικά την INTERPOL για να σταματήσει η ηλεκτρονική πώληση και επικαλείται ελληνοκυπριακά δημοσιεύματα πως το μαρμάρινο κομμάτι πωλούσε στο ebay άτομο ρωσικής καταγωγής για 85 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται επίσης ότι μετά από λίγο το συγκεκριμένο μαρμάρινο κομμάτι δεν υπήρχε διαθέσιμο προς πώληση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.