ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπανγκόκ: Καταζητείται ζευγάρι που ήρθε σε σεξουαλική επαφή σε πάρκο (βίντεο)

Μπανγκόκ: Καταζητείται ζευγάρι που ήρθε σε σεξουαλική επαφή σε πάρκο (βίντεο)

Ένα διαφορετικό έγκλημα έχει κληθεί να διαλευκάνει η αστυνομία της Μπανγκόκ, καθώς αναζητά ζευγάρι που έκανε σεξ μέρα μεσημέρι σε πάρκο.

Την οργή των γονιών που είχαν την ατυχία να βρεθούν σε πολυσύχναστο πάρκο της Μπανγκόκ, αλλά και των χρηστών του Διαδικτύου, έχει προκαλέσει ένα ξεδιάντροπο ζευγάρι Ταϊλανδών. Και πώς όχι όταν δεν δίστασε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορμές του σε πάρκο, όχι μόνο μέρα – μεσημέρι, αλλά μπροστά σε παιδιά που έπαιζαν σε απόσταση αναπνοής, καθώς κοντά στο σημείο της ακολασίας τους βρίσκεται μια παιδική χαρά.

Το ασυγκράτητο ζευγάρι δείχνει μάλιστα να μην πτοείται από τα αδιάκριτα βλέμματα, συνεχίζοντας τις ερωτικές περιπτύξεις, προκειμένου να σβήσει την κάψα του, για μερικά λεπτά, ακόμα και αν περνούν από δίπλα τους περαστικοί.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε μάλιστα τις ακατάλληλες εικόνες, με αποτέλεσμα το βίντεο να κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

«Ήταν χειρότερο πριν ξεκινήσω να τραβάω βίντεο», ανέφερε η Rattana, η οποία βρέθηκε εκείνη την ώρα στο πάρκο Vachirabenjatas. Υποστήριξε πως απαθανάτισε τις ακατανόμαστες πράξεις του ζευγαριού, προκειμένου να μπορέσουν οι Αρχές να το εντοπίσουν ευκολότερα. «Ξέχασαν τελείως ότι βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο. Δεν γνωρίζουν καθόλου από στοιχειώδη ευπρέπεια. Υπήρχαν παιδιά γύρω μας και οι οικογένειες περπατούσαν σε όλο το πάρκο», πρόσθεσε.

Οι αστυνομικοί που επισκέφθηκαν την επομένη το χώρο, μετά τις καταγγελίες, εντόπισαν ένα περιτύλιγμα προφυλακτικού που πιστεύεται ότι πέταξε το ζευγάρι.

«Υπάρχουν κάμερες κλειστού κυκλώματος στην περιοχή, τις οποίες ελέγχουμε για να εντοπίσουμε πού πήγε το ζευγάρι μετά το πάρκο. Ένα περιτύλιγμα προφυλακτικού βρέθηκε στο πάρκο και από τα αποδεικτικά στοιχεία, το βίντεο και τον μάρτυρα, πιστεύουμε ότι έχει διαπραχθεί αξιόποινη πράξη και πρέπει να ανακρίνουμε το ζευγάρι», πρόσθεσε εκπρόσωπος των Αρχών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο φέρεται να τραβήχτηκε στις 13 Φεβρουαρίου, ωστόσο το ανήθικο ζευγάρι δεν έχει ακόμα εντοπιστεί. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η προσβολή δημοσίας αιδούς στην Ταϊλάνδη τιμωρείται με πρόστιμο 135 περίπου ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.