ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Καζάνι» που βράζει η Θεσσαλονίκη – Συγκέντρωση και πορείες των κατοίκων: «Σταματήστε το lockdown εδώ και τώρα» (upd)

«Καζάνι» που βράζει η Θεσσαλονίκη – Συγκέντρωση και πορείες των κατοίκων: «Σταματήστε το lockdown εδώ και τώρα» (upd)

Σε «καζάνι που βράζει» έχει μετατραπεί ο Εύοσμος, καθώς το πρωί πραγματοποιήθηκε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία από κατοίκους του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την παράταση του lockdown στην περιοχή έως τις 8 Μαρτίου.

Οι πορείες με δύο διαδικτυακά καλέσματα για συγκεντρώσεις κατά των μέτρων του lockdown υπάρχουν για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο ήταν για τις 10.30 στην πλατεία Ευόσμου.

Το δεύτερο αφορά σε συγκέντρωση στις 4 το μεσημέρι στην πλατεία Λευκού Πύργου.

Οι πολίτες, όπως αναφέρει το thestival.gr, είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου, ενώ κατευθύνθηκαν και προς το Κορδελιό περιφρουρούμενοι από δυνάμεις των ΜΑΤ..

Οι κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν μπροστά στο δημαρχείο της περιοχής ζητούν να αρθούν τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα υπό την αυστηρή επιτήρηση των δυνάμεων της Αστυνομίας.

Επίσης, ζητούν την ενίσχυση των νοσοκομείων με μόνιμο προσωπικό, άμεσα μέτρα προστασίας με συνεχή και επαναλαμβανόμενα covid test, καθώς και ενίσχυση του συγκοινωνιακού δικτύου της περιοχής ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.