ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έκτακτη εκπομπή του pronews.gr για τα δραματικά γεγονότα (upd)

Έκτακτη εκπομπή του pronews.gr για τα δραματικά γεγονότα (upd)

Ανανέωση από αρχικό κείμενο 20.00: Σε μια από τις τελευταίες εξελίξεις ο αστυνομικός ο οποίος δέχθηκε τα χτυπήματα μερίδας διαδηλωτών βρίσκεται νοσηλευόμενος εκτός κινδύνου στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Στο 401, όμως, μεταφέρθηκαν ακόμη τρεις αστυνομικοί με ελαφρύτερα τραύματα. Ελαφρά τραυματίες επίσης βρέθηκαν και από την πλευρά των διαδηλωτών

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στα επεισόδια, ενώ αναζητούνται τα άτομα που επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια τον αστυνομικό της ομάδας «ΔΡΑΣΗ». Παράλληλα σημειώθηκαν και δέκα συλλήψεις.

Νωρίτερα και σε ζωντανή σύνδεση με τα στούντιο του pronews.gr η ομάδα συντακτών σας ενημερώσε για τα δραματικά γεγονότα στη Νέα Σμύρνη.

Χιλιάδες πολίτες στην πλειοψηφία τους νέοι, συγκρούονται αυτή την ώρα με αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή όπου την Κυριακή εκτυλίχθηκαν επεισόδια ξυλοδαρμού πολιτών που διαδήλωναν κατά του lockdown.

Οι πολίτες με κεντρικό σύνθημα την κατάργηση του lockdown και την τιμωρία της αναίτιας κυβερνητικής βίας που ασκείται κατά απλών πολιτών διαδήλωσαν με δυναμικό τρόπο ενώ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έχουν τραυματιστεί αρκετοί διαδηλωτές και ένας αστυνομικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.