Δύο νέες συλλήψεις για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη (upd) (βίντεο)

Δύο νέες συλλήψεις για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη (upd) (βίντεο)

(upd): Μία ακόμη σύλληψη για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού, πλέον οι συλλήψεις που έχουν σήμερα είναι δύο.

Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη σήμερα είναι ένας Έλληνας 23 ετών, ενώ Έλληνας 22 ετών είναι ο άλλος συλληφθέντας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ταυτοποιηθεί και άλλα άτομα που ανήκουν στο χώρο οπαδικών κλάμπ και έχουν απασχολήσει τις αρχές σε επεισόδια που έχουν σημειωθεί στα γήπεδα.

Συνολικά για τα επεισόδια έχουν συλληφθεί 15 άτομα από τους οποίους οι 7 είναι ανήλικοι.


(Αρχικό κείμενο 7:38): Η Αντιτρομοκρατική προχώρησε στη σύλληψη και ενός τρίτου ατόμου για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την Τρίτη στη Νέα Σμύρνη.

Η επιχείρηση για τη σύλληψή του έλαβε χώρα τα ξημερώματα και ο συλληφθείς φέρεται να συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το άτομο, φέρεται να έχει εμπλοκή σε ομάδα μέλη της οποίας είχαν συλληφθεί από τις Αρχές προ λίγου διαστήματος, μετά την παρέμβαση που σημειώθηκε στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η τρίτη σύλληψη που γίνεται για την υπόθεση, καθώς την Τετάρτη οι Αρχές έβαλαν χειροπέδες σε έναν 22χρονο και έναν 30χρονο.

Πώς φτάσαμε στη σύλληψη των υπόπτων

Η αστυνομία έπειτα από έρευνες τόσο στοιχείων όσο και οπτικοακουστικού υλικού έφτασε στα ίχνη και συνέλαβε τα δύο άτομα, κατηγορούνται για εμπλοκή στην επίθεση κατά του άνδρα της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Ο 30χρονος είναι Ελληνοϊρακινός και συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας την ώρα που έφευγε από την εργασία του και κινούμενος προς το σπίτι του στην Μαγούλα.

Φαίνεται πως είναι το άτομο που έχει καταγραφεί σε βίντεο να ακολουθεί το κομβόι των δίκυκλων της ΔΡΑΣΗ και να επιτίθεται στο τελευταίο ρίχνοντας στο οδόστρωμα τον αστυνομικό.

Η ταυτοποίηση του έγινε ανάμεσα σε τρεις βασικούς υπόπτους, όπως επίσης και μια σημαντική κατάθεση ατόμου που φαίνεται να τον γνώρισε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε συλληφθεί ξανά για συμμετοχή σε επεισόδια και ναρκωτικά. Παράλληλα, είναι οπαδός μεγάλης αθλητικής ομάδας.

Όσον αφορά στο δεύτερο άτομο, πρόκειται για έναν 22χρονο, ο οποίος έχασε το πορτοφόλι του στο σημείο και όταν πήγε να δηλώσει την εξαφάνιση της ταυτότητάς του, συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για άνδρα αλβανικής καταγωγής που είναι οργανωμένος οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.