Βοιωτία: Ταυτοποιήθηκαν οι αλλοδαποί που διέλυσαν τρεις μετασχηματιστές της ΔΕΗ

Βοιωτία: Ταυτοποιήθηκαν οι αλλοδαποί που διέλυσαν τρεις μετασχηματιστές της ΔΕΗ

Κάτι λιγότερο από ένα χρόνο και συγκεκριμένα, εννέα μήνες πέρασαν από την καταδίωξη ενός αυτοκινήτου το οποίο βρέθηκε λίγο μετά εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Τανάγρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως διαπιστώθηκε ότι αυτοί που το χρησιμοποιούσαν είχαν λεηλατήσει τρεις μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας.

Η καταδίωξη είχε γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Ιουνίου του 2020 από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Λιβαδειάς και μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, καθώς και σε ένα κοντινό σημείο, είχαν βρεθεί εννέα πηνία μετασχηματιστών, εργαλεία, ρούχα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα των δραστών.

​Την προανάκριση ανέλαβε τότε η Ασφάλεια Λιβαδειάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από πολύμηνες έρευνες, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες πέντε αλλοδαποί, οι τέσσερις από τους οποίους ήταν οι φυσικοί αυτουργοί του βανδαλισμού των μετασχηματιστών και ο πέμπτος τους είχε παραχωρήσει το όχημά του γνωρίζοντας πού θα το χρησιμοποιούσαν. Σε βάρος και των πέντε σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και φθορές δημόσιας περιουσίας που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.