ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Έβρεξε» πρόστιμα στην Θεσσαλονίκη σε νεαρούς έξω από μπαρ – «Έφοδος» και σε γυμναστήριο στην Ν.Ιωνία

«Έβρεξε» πρόστιμα στην Θεσσαλονίκη σε νεαρούς έξω από μπαρ – «Έφοδος» και σε γυμναστήριο στην Ν.Ιωνία

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes, η Αστυνομία έκανε εκτεταμένους ελέγχους στους θαμώνες, οι οποίοι άρχισαν να απομακρύνονται γρήγορα από το σημείο, βεβαιώνοντας μέχρι στιγμής πολλά πρόστιμα των 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Τα άτομα επικαλέστηκαν διάφορες δικαιολογίες προκειμένου να κάνουν την έξοδό τους.

Μεγάλες ομάδες νεαρών κυρίως ατόμων από νωρίς παίρνουν τον καφέ ή το ποτό τους από επιχειρήσεις πού βρίσκονται στο κέντρο της πόλης και λειτουργούν αποκλειστικά με take away, ωστόσο στη συνέχεια αντί να αποχωρήσουν παραμένουν έξω από τον χώρο διασκεδάζοντας με αυτόν τον τρόπο.

Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) σε γυμναστήριο – αθλητικό σύλλογο που λειτουργούσε παράνομα, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, έπειτα από καταγγελία στο τηλεφωνικό κέντρο 1520, πραγματοποιήθηκε έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση λειτουργούσε παράνομα για άσκηση κικ μπόξινγκ και επιβλήθηκαν πρόστιμα 5.000 ευρώ στην επιχείρηση, 3.000 ευρώ στον προπονητή και από 300 ευρώ σε εννέα αθλούμενους. Ο προπονητής οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.