Μυτιλήνη: Ανήλικοι εισέβαλαν μέσα σε σπίτι ηλικιωμένου & με τη βία τον λήστεψαν

Μυτιλήνη: Ανήλικοι εισέβαλαν μέσα σε σπίτι ηλικιωμένου & με τη βία τον λήστεψαν

Ένας ηλικιωμένος στη Μυτιλήνη, τα ξημερώματα της Παρασκευής έπεσε θύμα ληστείας από δυο πιτσιρίκια ηλικίας 14 και 16 χρόνων.

Οι δυο ανήλικοι παραβίασαν ένα παράθυρο του σπιτιού με σκοπό να κλέψουν χρήματα.

Όμως, ο ηλικιωμένος ξύπνησε από τον θόρυβο που έκαναν και προσπάθησε να τους εμποδίσει.

Τότε, τον απώθησαν βίαια, προκαλώντας φθορές μέσα στο σπίτι και βρήκαν τις οικονομίες του ύψους 1.950 ευρώ, τις οποίες άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προανάκριση οδήγησε στην αποκάλυψη της ταυτότητας των ανήλικων και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και πρόκληση φθορών με την οποία παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ και σε βάρος των γονέων του 14χρονου σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.