ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το υπουργείο Προ.Πο. παραδέχθηκε την ύπαρξη προσωπικής φρουράς με δαπάνη φορολογουμένων στον… Μ.Φουρθιώτη!

Το υπουργείο Προ.Πο. παραδέχθηκε την ύπαρξη προσωπικής φρουράς με δαπάνη φορολογουμένων στον… Μ.Φουρθιώτη!

Σημαντικές πολιτικές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της διάθεσης δεκάδων ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας στην φύλαξη του «Mr. Υαλουρόν», Μένιου Φουρθιώτη, χωρίς ευδιάκριτη και σαφή αιτία: Η ΕΛ.ΑΣ. παρά το γεγονός ότι είχε διαψεύσει ότι είχε διαθέσει φρουρά στο Μένιο Φουρθιώτη, τώρα αίφνης με εντολή του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ Μιχάλη Χρυσοχΐδη η φρουρά που δεν… «υπήρχε ποτέ». αποσύρεται!

Μια φρουρά που κόστιζε δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα στον Έλληνα φορολογούμενο. Και μάλιστα του είχα διατεθεί και τεθωρακισμένο τζιπ BMW με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.!

Το ερώτημα είναι από ποιον κινδυνεύει ο Μένιος Φουρθιώτης και η ΕΛ.ΑΣ. είχε διαθέσει «στρατιά» αστυνομικών και περιπολικών για να φρουρούν τον παρουσιαστή, πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου και διαφημιστή της καλλυντικής ουσίας «υαλουρόν»!

Να σημειώσουμε ότι… μέχρι να αποσυρθεί η φρουρά του Μένου Φουρθιώτη, η οποία σύμφωνα με την ΓΑΔΑ και σε ανακοίνωσή της στις 24 Μαρτίου, δεν… υφίστατο!

«Σχετικά με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο περί φύλαξης δημοσιογράφων, ενημερώνουμε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Τώρα ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ πήρε την απόφαση για την απόσυρση της φρουράς που δεν υπήρχε ποτέ!

Πράγματι, μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής, αποφασίστηκε η απόσυρση όλων των αστυνομικών, τόσο από το σπίτι όσο και από την συνοδεία του Μένιου Φουρθιώτη.

Επομένως αφού είχαν διαθέσει στα κρυφά αστυνομική συνοδεία στον παρουσιαστή και πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, στη συνέχεια είπαν συνειδητά ψέματα ότι δεν υπήρχε καμία τέτοια φρουρά και στο τέλος διέψευσαν τους εαυτούς τους λέγοντας ότι αποσύρουν την φρουρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.