ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ηράκλειο: 55χρονος πήγε να ληστέψει γιατρό και κατέληξε ακινητοποιημένος

Ηράκλειο: 55χρονος πήγε να ληστέψει γιατρό και κατέληξε ακινητοποιημένος

Εντυπωσιακά αντανακλαστικά έδειξε ένας γιατρός στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν 55χρονο ληστή.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο δράστης που είχε καλυμμένα να χαρακτηριστικά του προσώπου του, θέλησε να αποσπάσει από το γιατρό την τσάντα του η οποία περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, απειλώντας ότι θα τον χτυπήσει με το σφυρί που κρατούσε υψωμένο.

Ο 54χρονος οδοντίατρος έδειξε ψυχραιμία, έκανε πως θα του παραδώσει την τσάντα και την κατάλληλη στιγμή τον χτύπησε και τον έριξε στο έδαφος. Στο σημείο έτρεξε και ένας περαστικός που αντιλήφθηκε το συμβάν και αφού ακινητοποίησαν τον 55χρονο ειδοποίησαν την αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άνδρες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, βρέθηκαν αμέσως στην περιοχή και έβαλαν χειροπέδες στο δράστη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.