ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θέρμη: Δίωξη σε γονέα που δεν ήθελε να κάνει το παιδί του self test (βίντεο)

Θέρμη: Δίωξη σε γονέα που δεν ήθελε να κάνει το παιδί του self test (βίντεο)

Μετά τη μητέρα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και ένας πατέρας, αυτή τη φορά στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, συνελήφθη γιατί δεν ήθελε το παιδί του να κάνει self test.

Ο 58χρονος άνδρας συνελήφθη χθες το απόγευμα μετά από μήνυση, που υπέβαλε ο διευθυντής του σχολείου καθώς προκάλεσε ένταση επειδή δεν επετράπη η είσοδος του γιου του στην τάξη αφού δεν αρνείτο να υποβληθεί σε self test. Τελικά ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος, κατόπιν δικασίμου που όρισε η εισαγγελική Αρχή.

Είχε προηγηθεί μήνυση εναντίον του 58χρονου από τον διευθυντή του σχολείου και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα που απήγγειλε εις βάρος του κατηγορίες για διέγερση σε ανυπακοή, απειλή, εξύβριση και ηθική αυτουργία σε διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας. Αφού ορίστηκε ρητή δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας στο 1ο ΓΕΛ Θέρμης.

Δεν επέτρεψαν στον μαθητή να μπει στο σχολείο

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί ο γιος του, αρνήθηκε για δεύτερη φορά να υποβληθεί σε self test απαιτώντας να μπει να κάνει μάθημα 1ο ΓΕΛ Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο ο διευθυντής δεν επέτρεψε την είσοδο στον μαθητή της Β’ Λυκείου με αποτέλεσμα αυτός να αρνηθεί να αποχωρήσει και να περιφέρεται στο προαύλιο.

Τελικά ο μαθητής μπήκε στην αίθουσα με αποτέλεσμα οι καθηγητές να βγάλουν όλα τα υπόλοιπα παιδιά του τμήματος στο προαύλιο.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα ο συγκεκριμένος μαθητής ήθελε να συμμετάσχει στο μάθημα ξανά χωρίς να έχει κάνει self test.

Κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο δεν προέβη σε δηλώσεις, ωστόσο αρκέστηκε να πει «Όλα καλά παιδιά, κερδίσαμε, ο Χριστός και η Παναγία μαζί μας» και χαμογέλασε, βγάζοντας τη μάσκα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.