ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιερέας δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από 26χρονο στον Τύρναβο

Ιερέας δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από 26χρονο στον Τύρναβο

Ένα παράξενο περιστατικό συνέβη στον Τύρναβο κατά τη διάρκεια του Εσπερινού το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.

Ένας 26χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς, καθώς επιτέθηκε στον ιερέα στον προαύλειο χώρο του ναού του Αγίου Γεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος, για λόγους που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ., επιτέθηκε στον ιερέα βιοπραγώντας εναντίον του, χωρίς ωστόσο να του προκαλέσει κάποια σωματική βλάβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί προχθές Δευτέρα κατηγορούμενος για διατάραξη θρησκευτικής συνάθροισης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.