Ποια είναι η 20χρονη γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη δίπλα στο μωρό της στα Γλυκά Νερά (φώτο) (upd)

Ποια είναι η 20χρονη γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη δίπλα στο μωρό της στα Γλυκά Νερά (φώτο) (upd)

(Ανανέωση 11:14) Μία γυναίκα η οποία θα γινόταν σε λίγους μήνες 20 ετών βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, δίπλα από το 11 μόλις μηνών παιδί της.

Η κοπέλα που στις 12 Ιουλίου θα έκλεινε το 20 έτος της ηλικίας της, έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή από τρεις αδίστακτους εγκληματίες οι οποίοι για να να αρπάξουν τις οικονομίες της οικογένειας της, δεν δίστασαν να την στραγγαλίσουν να βασανίσουν τον 32χρονο σύζυγο της και να σκοτώσουν και να κρεμάσουν το σκύλο που είχε η οικογένεια.

Δείτε φωτογραφίες της:

Φωτογραφία του συζύγου:


Νέο έγκλημα σοκ στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα στην οδό Παναγού 10 εκεί που μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, με τα πρώτα στοιχεία να αναφέρουν πως ο θάνατος της προήλθε από στραγγαλισμό.

Η γυναίκα σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα ήταν μόλις 20 ετών, ενώ ο σύζυγός της είναι 32 ετών. Επιπλέον η γυναίκα ήταν Βρετανίδα και ο σύζυγος της πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. εισερχόμενη στο σπίτι στην οδό Πανάγου αντίκρισε ένα φριχτό θέαμα. Η γυναίκα ήταν νεκρή, πιθανότατα από στραγγαλισμό, ο σύζυγός της δεμένος χειροπόδαρα σε μια καρέκλα, ενώ στο σπίτι ήταν και το μωρό του ζευγαριού, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι 11 μηνών.

Ο σύζυγος, ο οποίος φέρεται να ήταν αυτός που κατάφερε να καλέσει την αστυνομία, ήταν σε μεγάλη ταραχή και έκανε λόγο για ληστεία στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο άνδρας (πιλότος στο επάγγελμα) είπε στους αστυνομικούς ότι το συμβάν σημειώθηκε τη νύχτα με τους ληστές να μπαίνουν στο σπίτι από την μπαλοκονόπορτα, να δένουν τον ίδιο και να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του την 20χρονη σύζυγό του γιατί φώναζε.

Ακόμη ένα σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως οι αδίστακτοι δράστες δεν δίστασαν να σκοτώσουν και να κρεμάσουν ακόμη και τον σκύλο της οικογένειας.

Γλυκά Νερά: «Ήταν τουλάχιστον τρεις και φορούσαν κουκούλες» λέει ο σύζυγος της 20χρονης

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της ληστείας μετά φόνου που διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στα Γλυκά Νερά, όταν άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε σπίτι και δολοφόνησαν μια γυναίκα δίπλα στο μωρό και στον σύζυγο της.

«Φορούσαν κουκούλες. Δεν ξέρω ποσά άτομα ήταν, εμένα με έδεσαν. Ήταν τουλάχιστον τρεις», ανέφερε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ο σύζυγος του θύματος, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.