ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεύτερος πασίγνωστος ηθοποιός μετά τον Π.Φιλιππίδη καλείται ως ύποπτος για βιασμό

Δεύτερος πασίγνωστος ηθοποιός μετά τον Π.Φιλιππίδη καλείται ως ύποπτος για βιασμό

Μετά τον Πέτρο Φιλιππίδη, ακόμη ένας πασίγνωστος ηθοποιός κλήθηκε ως ύποπτος για να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης κακουργηματικής πράξης.

Ο γνωστός ηθοποιός καταγγέλλεται από γυναίκα ότι τη βίασε το 2020. Η αρχική καταγγελία είχε γίνει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και στη συνέχεια ο σχετικός φάκελος κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών από τον πρόεδρο του πειθαρχικού οργάνου του Σωματείου, Πασχάλη Τσαρούχα.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που διενεργεί ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, η γυναίκα κλήθηκε να καταθέσει και επιβεβαίωσε και ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού όσα υποστήριξε στο ΣΕΗ.

Την ίδια ώρα προς αρχειοθέτηση οδεύουν οι καταγγελίες που έγιναν στο ΣΕΗ από συνολικά 11 γυναίκες κατά γνωστού σεναριογράφου, τις οποίες επίσης είχε παραδώσει στον εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εισαγγελική έρευνα που διενεργήθηκε δεν στοιχειοθετούνται εις βάρος του αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.