Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 13χρονο

Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 13χρονο

Ένα 13χρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα της Τετάρτης (12/5) στην παραλιακή της Αιδηψού, όταν το παρέσυρε αυτοκίνητο.

Το παιδί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport παρασύρθηκε την ώρα που προσπαθούσε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, από αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονη και υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και από κει στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση ώστε να διακομιστεί το δυνατόν συντομότερα στο Νοσοκομείο Λαμίας μέσω θαλάσσης και Αρκίτσας και από κει κατά μήκος της Εθνικής Οδού έως το ΓΝ Λαμίας.

Το ασθενοφόρο συνοδεία περιπολικών σε όλη τη διαδρομή, με τις σειρήνες να «ουρλιάζουν» ακριβώς στις 20:40’ έφτασε στην πύλη του Νοσοκομείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για την αξιολόγηση της κατάστασής του που είναι πολύ σοβαρή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.