ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν και λήστεψαν ηλικιωμένο!

Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν και λήστεψαν ηλικιωμένο!

Ένας ηλικιωμένος άνδρας έπεσε θύμα άγριων ληστών, το βράδυ της Τετάρτης, κάτω από το σπίτι του στη Νέα Σμύρνη.

Ο ηλικιωμένος είχε κατέβει από το διαμέρισμά και του και κινούνταν στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, το βράδυ της Τετάρτης, όταν ξαφνικά τον προσέγγισε μια παρέα νεαρών και του επιτέθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η άγνωστοι μαχαίρωσαν τον ηλικιωμένο άνδρα και αφού του έκλεψαν όσα χρήματα είχε πάνω του και το κινητό του τηλέφωνο, τον άφησαν σε μια λίμνη αίματος και τράπηκαν σε φυγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.