ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συμβόλαιο θανάτου στην Μεταμόρφωση – Εν ψυχρώ εκτέλεση του 58χρονου παλαίμαχου πυγμάχου γνωστού και «κεφάλα» (upd)

Συμβόλαιο θανάτου στην Μεταμόρφωση – Εν ψυχρώ εκτέλεση του 58χρονου παλαίμαχου πυγμάχου γνωστού και «κεφάλα» (upd)

Αγνωστοι δολοφόνησαν εν ψυχρώ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, 58χρονο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στην οδό Ιφιγενείας, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Στην εν λόγω περιοχή, και συγκεκριμένα στην οδό Ιφιγένειας 3-5, έξω από μία καντίνα, άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν άνδρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Ο άνδρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν 58 ετών και γνωστός στις αρχές.

Δυο άτομα με μοτοσυκλέτα τύπου “παπάκι” και κράνη προσέγγισαν το ανυποψίαστο θύμα έξω από την καντίνα, ο συνοδηγός έβγαλε ένα όπλο από το μπουφάν του και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Μιχάλη Καπίρη με 3 σφαίρες. Οι τρεις σφαίρες τον βρήκαν στο στήθος και στον λαιμό με αποτέλεσμα να πέσει επιτόπου νεκρός στο οδόστρωμα.

Σοκαρισμένοι οι θαμώνες και οι υπάλληλοι της καντίνας βγήκαν να δουν τι έχει συμβεί, ενώ το παπάκι με τους δυο δολοφόνους εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα, που ήταν παλαίμαχος πυγμάχος της ΑΕΚ, δέχθηκε τρεις σφαίρες στο στήθος και ψηλά στο λαιμό.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Το χτύπημα παραπέμπει σε μαφιόζικο τρόπο εκτέλεσης και κλείνουν στο ότι υπήρχε συμβόλαιο θανάτου.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή, μίλησαν για χτύπημα της Αλβανικής μαφίας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και εμπλοκή και για ναρκωτικά. Τις επόμενες ημέρες, θα προσπαθήσουν οι αρμόδιες Αρχές να συμπληρώσουν το παζλ και να καταλάβουν τα κίνητρα της ενέδρας θανάτου.

Ποιος ήταν το θύμα

Ο 58χρονος Μιχάλης Καπίρης ή αλλιώς “Κεφάλας” ήταν γνωστός στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου Αττικής και Νέας Ιωνίας. Σε αυτές τις περιοχές ήταν και η ακτίνα δράσης του κατά την τελευταία 30ετία αναφέρει το nassosblog.

Δεν δημιουργούσε προβλήματα σε επιχειρήσεις της νύχτας παρόλο που προσέφερε υπηρεσίες προστασίας, σύμφωνα με επιχειρηματίες της περιοχής. “Αν δεν είχες χρήματα, είχες την προστασία του μέχρι να ορθοποδήσεις” συνεχίζει κάποιος άλλος.

Πρώην πυγμάχος της ΑΕΚ, πριν 5 χρόνια είχε φτιάξει και ένα νυχτερινό μαγαζί στο Νέο Ηράκλειο επί της Πλαπούτα το οποίο δεν “τράβηξε” και τελικά εγκατέλειψε.

Οι εν ψυχρώ δολοφονίες μέσα στους δρόμους της πρωτεύουσας τείνουν να γίνουν φαινόμενο καθημερινό και η κυβέρνηση φαίνεται απλός παρατηρητής. Υπάρχει σοβαρότατο θέμα πλέον με την εγκληματικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.