ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ληστεία στην Εκάλη: Υπέρ της οπλοχρησίας τάχθηκε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας

Ληστεία στην Εκάλη: Υπέρ της οπλοχρησίας τάχθηκε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας

Μεγάλη ληστεία σημειώθηκε χθες στην Εκάλη, με τους ληστές να αποσπούν 120.000 ευρώ και κοσμήματα, ενώ το θύμα, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, Πάρης Κομνηνός, μίλησε για την ανάγκη της οπλοχρησίας.

Σε εμφάνισή του μάλιστα στο MEGA, ο κ. Κομνηνός επεσήμανε πως: «Ήμασταν κοντά στο σπίτι. Ήρθα σπίτι στις 10:22 το βράδυ της Παρασκευής και αντικρίσαμε άμεση δράση, κόσμο απέξω. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον συναγερμό. Στα 7 λεπτά ήρθε η Αστυνομία, στα 6 έκλεψαν και έφυγαν. Κινηθήκαν πολύ γρήγορα, συγχαρητήρια στα παιδιά της Άμεσης Δράσης” σημείωσε».

Μάλιστα, τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της οπλοχρησίας, τονίζοντας πως ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική και συγκεκριμένα, στην Δυτική Βιρτζίνια.

«Στον κήπο μου στην Αμερική, όταν έμπαινε κάποιος έβγαζα το όπλο μου και τον πυροβόλαγα. Εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αν ήξερε αυτός που μπαίνει σπίτι μου ότι μπορεί να κάνω χρήση όπλου θα ήταν διαφορετικά. Θα βοήθαγε πολύ περισσότερο ένας νόμος αν μου έδινε εμένα το δικαίωμα για το όπλο και την κατοχή που έχω να πάω να κάνω χρήση χωρίς να έχω πρόβλημα» ανέφερε ο κ. Κομνηνός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, επί ΣΥΡΙΖΑ γινόταν χαμός στην Εκάλη.

«Υπήρχαν επιθέσεις με καλάσνικοφ εδώ δίπλα. Γινόντουσαν επιθέσεις μέρα – μεσημέρι, απογεύματα. Τώρα έχουν περιοριστεί» υποστήριξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.