ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γλυκά Νερά: Ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ ο ύποπτος Γεωργιανός – Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ 12 ληστείες

Γλυκά Νερά: Ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ ο ύποπτος Γεωργιανός – Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ 12 ληστείες

Στην ΓΑΔΑ, ανακρίνεται αυτή την ώρα ως ύποπτος για συμμετοχή στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά ο 36χρονος γεωργιανός που εντοπίστηκε στον Έβρο ενώ προσπαθούσε να φύγει από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε από την ασφάλεια η παρουσία του στη μονοκατοικία στο Ντράφι. Αυτό που θα αναζητήσουν οι αξιωματικοί του διαρρηκτών είναι η τυχόν εμπλοκή του στη ληστεία των Γλυκών Νερών που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 20χρονη Καρολάιν.

Την ίδια στιγμή στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται 12 ληστείες στο λεκανοπέδιο οι οποίες έγιναν με βίαιο τρόπο ή παρουσιάζουν ομοιότητες με αυτή των Γλυκών Νερών.

Αυτό που προβληματίζει τους αξιωματικούς που έχουν αναλάβει να λύσουν την υπόθεση, σύμφωνα με το Mega, είναι πως τις τελευταίες μέρες ο 36χρονος Γεωργιανός που εξετάζεται, είχε εξαφανιστεί, δεν υπήρχαν ίχνη του και ξαφνικά εμφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή στους Κήπους του Έβρου, να προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με πλαστό διαβατήριο.

Ο 36χρονος συμμετείχε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα σε άγρια ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής τους βοηθού στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι. Εκεί είχε βρεθεί DNA του και έτσι συνελήφθη όταν εντοπίστηκε στον Έβρο.

Οι Αρχές θα τον εξετάσουν σε σχέση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά γιατί θεωρείται πως είναι στρατολόγος ή πληροφοριοδότης ομάδας Γεωργιανών που τους τελευταίους μήνες είχαν κάνει κι άλλες ληστείες στη βορειοανατολική Αττική.

Συγκλονίζει στην κατάθεσή του ο 32χρονος πιλότος

Ο 32χρονος πιλότος συγκλονίζει στην κατάθεσή του περιγράφοντας την στιγμή της εισβολής στην κρεβατοκάμαρα της οικογένειας.

«Τους είπα που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα.

Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.