ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πανικός για 16χρονο στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Ηράκλειο – Δέχθηκε επίθεση με μπουνιές & κλωτσιές από αγνώστους

Πανικός για 16χρονο στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Ηράκλειο – Δέχθηκε επίθεση με μπουνιές & κλωτσιές από αγνώστους

Δεν έχουν περάσει ούτε 48 ώρες από την στιγμή γνωστοποίησης του περιστατικού επίθεσης αγνώστων σε ανηλίκους στην Καισαριανή, και στο φως της δημοσιότητας ακόμη ένα συμβάν με δράστες και θύματα ανηλίκους, αυτή τη φορά στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ηρακλείου.

Ωστόσο, το απίστευτο στην εν λόγω υπόθεση είναι ότι σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων, ο ένας από τους έξι κακοποιούς, ήταν ηλικίας μόλις 10 με 12 ετών!

Το σκηνικό του τρόμου ξεδιπλώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 20:50 όταν δυο μαθητές ηλικίας 16 ετών κάθονταν στην αποβάθρα του σταθμού ΗΣΑΠ Ηρακλείου.

Ο ένας είχε κρεμασμένο ένα τσαντάκι τύπου μπανάνα στον ώμο του όταν ξαφνικά τους πλησιάζει μια ομάδα ανηλίκων, ανάμεσα τους σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δυο μαθητών και ένα παιδί ηλικίας 10-12 ετών, ορμάνε στον έναν και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα για να του αρπάξουν το τσαντάκι.

Ο 16χρονος βάζει τις φωνές και αντιστέκεται ενώ διερχόμενοι πολίτες σπεύδουν να βοηθήσουν με αποτέλεσμα οι δράστες να το βάλουν στα πόδια. Οι αστυνομικοί, με οδηγό τις μαρτυρίες των θυμάτων και τις κάμερες, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους ανήλικους δράστες, ενώ εξετάζεται αν έχουν πραγματοποιήσει και άλλες ληστρικές επιδρομές στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.