ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοκαριστική καταγγελία 19χρονης – Άνδρας αυτοικανοποιήθηκε πάνω της σε λεωφορείο στην Ομόνοια

Σοκαριστική καταγγελία 19χρονης – Άνδρας αυτοικανοποιήθηκε πάνω της σε λεωφορείο στην Ομόνοια

Δυσάρεστες στιγμές έζησε μία 19χρονη κοπέλα σε λεωφορείο στην Ομόνοια, όταν άνδρας εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό «κόλλησε» πάνω της, άνοιξε το παντελόνι του και αυνανίστηκε.

Το αδιανόητο περιστατικό, σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:20 το πρωί της Τετάρτης. Η 19χρονη, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της γραμμής 12, που εκτελεί το δρομολόγιο Λένορμαν στην Ομόνοια. Μαζί της ανεβαίνει και ο μυστηριώδης άνδρας, ο οποίος προφανώς την είχε βάλει στο μάτι από τη στάση και λίγα λεπτά αργότερα, θα περνούσε στη δεύτερη φάση του διεστραμένου του σχεδίου. Λόγω της ώρας, το λεωφορείο ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Ο ανώμαλος, πλησιάζει την κοπέλα, «κολλάει» πάνω της, ανοίγει το παντελόνι και αρχίζει να αυνανίζεται. Η κοπέλα κυριεύεται από τρόμο και τα χάνει. Ο φόβος την κάνει να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Ο άνδρας, αφού ολοκληρώνει την αισχρή του πράξη, κουμπώνει το παντελόνι απομακρύνεται, κατεβαίνει στη στάση Παπαθανασίου και εξαφανίζεται.

Το προφίλ του διεστραμένου

Η κοπέλα μόλις καταφέρνει να συνέλθει από το σοκ, μεταβαίνει στο Τμήμα Κολωνού και προχώρησε σε καταγγελία για όλα όσα βίωσε στο λεωφορείο της γραμμής 12. Είπε στους αστυνομικούς ότι δεν μπόρεσε να αντιδράσει λόγω φόβου, όμως έδωσε πλήρη περιγραφή του ανώμαλου επιβάτη. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, πρόκειται για άτομο γύρω στα 40, περίπου 1.70, που φορούσε κοντομάνικη μπλούζα ροζ και πορτοκαλί με γκρι γράμματα. Οι αστυνομικοί με οδηγό την κατάθεση της κοπέλας προσπαθούν να εντοπίσουν τον ανώμαλο επιβάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.