Σπείρα με ανήλικους λήστευε σπίτια στην Β.Ελλάδα – Λεία κοσμήματα αξίας 27.500 ευρώ

Σπείρα με ανήλικους λήστευε σπίτια στην Β.Ελλάδα – Λεία κοσμήματα αξίας 27.500 ευρώ

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης όταν εξιχνίασαν σειρά από ληστείες στην Βόρεια Ελλάδα, πίσω από τις οποίες κρυβόντουσαν δύο ανήλικοι και μία γυναίκα συνεργός τους.

Οι αστυνομικοί από την Κατερίνη εντόπισαν τους δύο ανήλικους να κινούνται το μεσημέρι της Πέμπτης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης με το όχημα της γυναίκας, η οποία είχε ήδη συλληφθεί σε περιοχή της Πιερίας. Τους σταμάτησαν, έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο και βρήκαν στον χώρο αποσκευών μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο εσωτερικό της οποίας ήταν κρυμμένα κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ που είχαν κλαπεί νωρίτερα από ένα διαμέρισμα σε περιοχή της Καβάλας.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν τα δυο παιδιά και να ξεκινήσει εκτεταμένη έρευνα, από την οποία αποκαλύφθηκε ότι με τη συνδρομή της γυναίκας διέπραξαν από τις 10 Μαΐου δέκα διαρρήξεις διαμερισμάτων! Συγκεκριμένα, είχαν κάνει τρεις διαρρήξεις και δυο απόπειρες σε διαμερίσματα περιοχών της Κοζάνης, τρεις διαρρήξεις και μια απόπειρα σε διαμερίσματα στην Καβάλα και μια διάρρηξη σε διαμέρισμα στην Κατερίνη και είχαν αρπάξει χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 27.450 ευρώ!

Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των ανήλικων σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν κλεμμένα κοσμήματα και κινητά, ένα περίστροφο κρότου – αερίου, ένα αεροβόλο πιστόλι, ένας φορητός πομποδέκτης, μικροποσότητα κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, καθώς και μία μοτοσικλέτα με παραποιημένα στοιχεία κυκλοφορίας. Οι ανήλικοι δράστες και η συνεργός τους, της οποίας το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.