ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Καταδίωξη στην Καστοριά οδήγησε σε δύο συλλήψεις – Μετέφεραν 53 κιλά κάνναβης

Καταδίωξη στην Καστοριά οδήγησε σε δύο συλλήψεις – Μετέφεραν 53 κιλά κάνναβης

Μετά από μία πολύωρη καταδίωξη που ξεκίνησε από μια περιοχή της Καστοριάς, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών κατάφεραν να προχωρήσουν σε δύο συλλήψεις.

Ο 46χρονος Έλληνας οδηγός δεν συμμορφώθηκε στο σήμα που του έκαναν, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε προς την πόλη της Καστοριάς, όπου εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή πεζή μαζί με τον 48χρονο αλλοδαπό συνεπιβάτη του. Ωστόσο, εντοπίστηκαν άμεσα, συνελήφθησαν και μέσα στο όχημα βρέθηκαν δυο ταξιδιωτικοί σάκοι που είχαν μέσα 50 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 53 κιλών.

Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι ο 48χρονος πέρασε παράνομα στη χώρα, αν και σε βάρος του εκκρεμούσε απαγόρευση εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen. Εκτός από το αυτοκίνητο, κατασχέθηκαν 3.550 ευρώ, τέσσερα κινητά και πέντε κάρτες SIM που είχαν πάνω τους οι δράστες και για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών.

Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και απείθεια και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ ο 48χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.