ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αμαλιάδα: Συνελήφθη φυγόποινος με ένταλμα σύλληψης για κλοπές και ναρκωτικά

Αμαλιάδα: Συνελήφθη φυγόποινος με ένταλμα σύλληψης για κλοπές και ναρκωτικά

Μπλεγμένος σε σοβαρές ποινικές υποθέσεις είναι ένας Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας στην Αμαλιάδα, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Αμαλιάδας, για διακεκριμένες κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας διέταξε την κράτησή του, ώσπου να απολογηθεί.

Συλλήψεις φυγόποινων σε διάφορες περιοχές της χώρας

Στο Αγρίνιο, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για απρόκλητη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 15 μηνών.

Βούλευμα του εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου για παραβίαση περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για υπόθεση ναρκωτικών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 28χρονου Έλληνα που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Σε περιοχή της Ημαθίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών που είχε εκδοθεί από την ανακρίτρια Βέροιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.