ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο: Τον συνέλαβαν για μία κλοπή αλλά τελικά… πολλαπλασιάστηκαν

Ηράκλειο: Τον συνέλαβαν για μία κλοπή αλλά τελικά… πολλαπλασιάστηκαν

Στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος χθες το μεσημέρι αφαίρεσε από ΙΧΕ αυτοκίνητο, ένα τσαντάκι που περιείχε το ποσό των 1.721 ευρώ, προχώρησαν άνδρες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου.

Ο συλληφθείς, αφού αφαίρεσε το τσαντάκι τράπηκε σε φυγή, ωστόσο η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας έφερε αποτέλεσμα, καθώς ο ημεδαπός δράστης συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Από την έρευνα που έγινε, προέκυψε ότι ο δράστης είχε διαπράξει ακόμα δύο κλοπές από εργαζόμενες σε επιχειρήσεις, αφαιρώντας χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.