Πάτρα: Επιτέθηκαν με ξύλα & πέτρες σε αστυνομικούς γιατί τους χάλασαν το γλέντι

Πάτρα: Επιτέθηκαν με ξύλα & πέτρες σε αστυνομικούς γιατί τους χάλασαν το γλέντι

Το Σάββατο στήθηκε ένα σκηνικό με πυροβολισμούς, επιθέσεις σε περιπολικά και κυνηγητά στο Κάτω Καστρίτι στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία για γλέντι που γινόταν παρουσία δεκάδων ατόμων, κατά τη διάρκεια του οποίου πυροβολούσαν στο αέρα.

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί στην περιοχή και έγιναν αντιληπτοί από τους καλεσμένους κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους. Μάλιστα πολλοί άρχισαν να πετούν πέτρες στους ένστολους, ενώ άλλοι με ξύλα στα χέρια χτυπούσαν το περιπολικό.

Αμέσως ενημερώθηκε το κέντρο επιχειρήσεων και κατέφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη τόσο από άνδρες της ΟΠΚΕ, όσο και διμοιρία των ΜΑΤ. Ενώ το πλήρωμα του περιπολικού είχε απομακρυνθεί, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στην θέα της αστυνομικής δύναμης οι δράστες εξαφανίστηκαν και ξεκίνησε κυνηγητό από τους αστυνομικούς για να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Για το πρωτοφανές περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί από τους μετέχοντες στα επεισόδια έχουν αναγνωστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά δυο αστυνομικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.