Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στενεύει ακόμη περισσότερο ο κλοιός γύρω από τους δράστες

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στενεύει ακόμη περισσότερο ο κλοιός γύρω από τους δράστες

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τους δράστες να μην έχουν αφήσει πίσω τους ίχνη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στηριζόμενοι στα όσα τους έχει πει έως τώρα ο σύζυγός του θύματος, προσπαθούν να συνθέσουν ένα παζλ, από το οποίο φαίνεται ότι λείπουν ουσιώδη κομμάτια του.

Το DNA που βρέθηκε στο τόπο του εγκλήματος, είναι «ορφανό», καθώς δεν ταυτίζεται με κάποιο από αυτά που έχουν στα αρχεία τους, στα Εργαστήρια της Ασφάλειας.

Μικραίνει πολύ η λίστα των υπόπτων

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, η λίστα των υπόπτων έχει περιοριστεί αισθητά. Γύρω στους 10 είναι πλέον οι «σκληροί» κακοποιοί που έχουν μπει στο «στόχαστρο» των αστυνομικών.

Στη λίστα βρίσκονται τόσο Έλληνες όσο και αλλοδαποί, «σκληροί» κακοποιοί που έχουν εκτίσει ποινές, αλλά κανείς τους με εμπλοκή σε ανθρωποκτονία.

Κάποιοι από αυτούς είχαν αρνηθεί να δώσουν DNA στους αστυνομικούς – κάτι που τους το επέτρεπε παλαιότερα η νομοθεσία, αλλά σήμερα δεν ισχύει.

Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην ταυτοποίηση αυτού που σκότωσε την νεαρή γυναίκα – έναν βραχύσωμο γεροδεμένο άνδρα, που πιθανότατα ήταν και ο αρχηγός των κακοποιών, όπως τον έχει περιγράψει ο πιλότος σύζυγος της Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν προκύπτουν στοιχεία που να βοηθούν τις έρευνες των Αρχών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.