Χώρα-Colombiana: Μαφιόζικη εκτέλεση του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στη Βάρη (φώτο-βίντεο)

Χώρα-Colombiana: Μαφιόζικη εκτέλεση του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στη Βάρη (φώτο-βίντεο)

Άλλη μια μαφιόζικη εν ψυχρώ δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Βάρη, με αγνώστους να εκτελούν τον γνωστό Πατρινό πυγμάχο Τάσο Μπερδέση στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα της νέας δολοφονίας είχε εμπλοκή στο χώρο της νύχτας, ενώ για ορισμένο διάστημα υπήρξε φυγόδικος, παράλληλα είχε μείνει για λίγους μήνες σε φυλακή, καθώς το 2008 καταδικάστηκε στην Πάτρα για υπόθεση κυκλώματος της νύχτας.

Επιπλέον το θύμα είχε απασχολήσει τα προηγούμενα χρόνια την κοινή γνώμη καθώς είχε συμμετάσχει σε ριάλιτι επιβίωσης που μεταδίδονταν μέσω της συχνότητας του Epsilon και είχε αναδειχθεί νικητής.

Η δολοφονία σημειώθηκε στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 23 στη Βάρη, έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο «Αίολος»

Το σημείο της δολοφονίας έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, ενώ είναι σε εξέλιξη η έρευνα των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ στο σημείο βρέθηκαν πάνω από δέκα κάλυκες.

Οι δράστες που είχαν στήσει καρτέρι στον Τ.Μπερδέση επέβαιναν σε πολυτελές μαύρο τζιπ, εντόπισαν τον άτυχο άνδρα και τον «γάζωσαν» μέχρι να χάσει τη ζωή του.

Οι δράστες περίμεναν να τελειώσει την προπόνηση και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν στο στόμα και το κεφάλι, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν για συμβόλαιο θανάτου.

Πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία μέσα σε 24ώρες καθώς χθες δολοφονήθηκε ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής στα Σεπόλια.

Να τονιστεί δεν είναι θέμα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, είναι θέμα του συστήματος ασφάλειας, καθώς οι δολοφονίες πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο στη χώρα μας και δεν είναι διόλου απίθανη μία «ξώφαλτση» σφαίρα να βρει κάποιον περαστικό.

Φωτογραφία του θύματος:

Η συνέντευξη που είχε δώσει για τη σύλληψη του

«Το 2008 στην Πάτρα συνέλαβαν πολύ κόσμο. Υποτίθεται ότι ήθελαν να εξαρθρώσουν τα κυκλώματα της νύχτας στην πόλη. Όποιος ήταν πυγμάχος τότε θεωρούνταν στιγματισμένος. Εγώ δούλευα σε μαγαζιά ως υποδοχή και εξαιτίας αυτής μου της ιδιότητας βρέθηκα μπλεγμένος στην όλη ιστορία. Στο δικαστήριο όμως αθωώθηκα και μάλιστα ομόφωνα. Ξέρεις τι είναι να έχεις το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς και ξαφνικά να προκύπτουν από το πουθενά κατηγορίες και να σου απαγορεύουν να πας οπουδήποτε; Η φυλακή ήταν μεγάλη εμπειρία. Από τη μια μου κόστισε , από την άλλη όμως έμαθα πολύτιμα πράγματα. Η ζωή σε ρίχνει κάτω. Εσύ επιλέγεις αν θα σηκωθείς», είχε αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Όσο ήταν φυγόδικος έμενε στη Βουλγαρία, ενώ όταν ήταν στην Αθήνα πήγαινε στον Άγιο Κοσμά για προπονήσεις. Ενώ τον έβλεπαν αρκετοί κανείς δεν τον κάρφωσε, γιατί ήξεραν ότι ήταν αθώος. Στη συνέχεια όμως είχε να αντιμετωπίσει ακόμη μια δυσκολία, αφού κατηγορήθηκε για τον θάνατο συναθλητή του.

«Και εκεί αθωώθηκα. Το παιδί ήταν από τους πιο αγαπημένους μου φίλους. Είχε ένα ατύχημα με την μηχανή, από το οποίος όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έρευνα, προκλήθηκε ένα ανεύρυσμα, που δυστυχώς έσπασε κατά την διάρκεια του αγώνα. Μου κόστισε πολύ. Επί ενάμιση χρόνο δεν έπαιζα σε αγώνες. Με πλήγωσε πολύ. Ήταν σαν αδελφός μου. Η μοίρα έπαιξε ανελέητα μαζί μου, όμως δεν λύγισα ποτέ» είχε πει ο ίδιος.

Ο Τάσος Μπερδέσης διατηρούσε για πολλά χρόνια σχέση με την πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου. Ωστόσο χώρισαν πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Κατά καιρούς στο πλευρό του είχαν βρεθεί πολλές επώνυμες Ελληνίδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.