ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τρόμος για γυναίκα στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου: Πακιστανοί προσπάθησαν να την ξεγυμνώσουν – Μετέδιδαν live την επίθεση!

Τρόμος για γυναίκα στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου: Πακιστανοί προσπάθησαν να την ξεγυμνώσουν – Μετέδιδαν live την επίθεση!

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την «πάταξη» της εγκληματικότητας, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να δηλώνει ευθαρσώς ότι η εγκληματικότητα έχει μειωθεί και πως δεν υπάρχει εγκληματικότητα, αλλά «εγκληματοφοβία», όμως τα καθημερινά περιστατικά τον εκθέτουν.

Μία γυναίκα το απόγευμα της Κυριακής, την ώρα που έφευγε από την παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, δέχθηκε επίθεση.

Ειδικότερα, η γυναίκα βρισκόταν στην παραλία με τον σύζυγό της και καθώς αναχώρησαν από την πλαζ, κατευθυνόμενοι προς το ΙΧ τους, αναγκάστηκε να μείνει για λίγο μόνη στον χώρο στάθμευσης. Τότε ήταν που την περικύκλωσαν έξι άτομα (σύμφωνα με τις πληροφορίες Πακιστανοί) και άρχισαν να τη βιντεοσκοπούν με κινητό. Ακολούθως, ένα από τα άτομα της έσκισε τη μπλούζα για να συνεχιστεί η βιντεοσκόπηση. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει έντρομη και αμέσως οι θύτες απομακρύνθηκαν.

Κατόπιν, στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν δύο άτομα, υπηκόους Πακιστάν, στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Η γυναίκα τα αναγνώρισε ως μέλη της ομάδας επίθεσης σε βάρος της.

Από τις Αρχές διαπιστώθηκε μάλιστα, ότι το θύμα δεν είχε απλώς βιντεοσκοπηθεί με το κινητό, αλλά είχε μεταδοθεί και live αναμετάδοση της στιγμής σε ιστοσελίδα.

Οι άνδρες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.

Πλέον, αναμένεται η προφυλάκισή τους και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση.

Κατά τ’ άλλα… όλα βαίνουν καλώς σύμφωνα με την κυβέρνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.