ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Ισόβια στην 54χρονη που σκότωσε με τηγάνι τον 89χρονο πεθερό της (upd)

Θεσσαλονίκη: Ισόβια στην 54χρονη που σκότωσε με τηγάνι τον 89χρονο πεθερό της (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 12:57) Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, η 54χρονη που τον Ιούνιο του 2019 σκότωσε τον 89χρονο πρώην πεθερό της, χτυπώντας τον στο κεφάλι με τηγάνι.


Για τρίτη φορά, δεν προσήλθε στο δικαστήριο η 54χρονη η οποία κατηγορείται ότι πριν από δύο χρόνια και συγκεκριμένα το 2019 σκότωσε με τηγάνι τον 89χρονο πρώην πεθερό της.

Η κατηγορούμενη την πρώτη φορά αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπως και τη δεύτερη φορά που φέρεται ότι κατανάλωσε σαμπουάν, ενώ σήμερα το πρωί λιποθύμησε πριν τη μεταγωγή της στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ο εισαγγελέας της έδρας αποφάσισε ότι είναι προσχηματική η στάση της 54χρονης και η δίκη, η οποία έχει διακοπεί δύο φορές για τους παραπάνω λόγους, συνεχίστηκε. Η κατηγορούμενη θα δικαστεί ερήμην. Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 89χρονος βρέθηκε νεκρός στα σκαλοπάτια πολυκατοικίας, έξω από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου όπου διέμενε, στη οδό Αρμενοπούλου, τον Ιούνιο του 2019. Αρχικά ο θάνατος αποδόθηκε σε ατύχημα αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών διαπίστωσαν ότι πρόκειται για δολοφονία.

Μεταξύ άλλων, οι αστυνομικοί βρήκαν εξάρτημα από πλαστικό χερούλι ενός τηγανιού όμως το συγκεκριμένο μαγειρικό σκεύος δεν βρέθηκε. Τελικά, προέκυψε ότι αυτό ήταν το όπλο του εγκλήματος που προκάλεσε το θανατηφόρο χτύπημα στο κεφάλι του θύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.