ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ίλιον: «Τη φίμωσε και τη χτύπησε – Του ανταπέδωσε με δύο μπουνιές» λέει συγγενής της 100χρονης γιαγιάς (βίντεο)

Ίλιον: «Τη φίμωσε και τη χτύπησε – Του ανταπέδωσε με δύο μπουνιές» λέει συγγενής της 100χρονης γιαγιάς (βίντεο)

Τις τρομακτικές στιγμής που έζησε η ηλικιωμένη 100 ετών, την οποία λήστεψαν τσιγγάνοι στο Ίλιον, περιέγραψε συγγενής της.

«Μετά τις 03.00 ήρθαν, άκουσα ένα γδούπο, είχαν ρίξει το χρηματοκιβώτιο, υπάρχει το σημάδι. Πήρα αμέσως το 100, ότι συγγενικό πρόσωπο, την προσέχω και από εκεί και πέρα, μόλις αντιλήφθηκε ότι της πήραν το πορτοφολάκι, φώναξε, τη φίμωσε, τη χτύπησε», περιέγραψε συγγενής της ηλικιωμένης.

«Εγώ ήδη είχα σηκωθεί. Και όταν με είδε, έφυγε γιατί προφανώς, είχε τελειώσει τη δουλειά του. Ήταν σίγουρα αθίγγανος. Μόλις κατάλαβε η γιαγιά ότι της πήραν από το μαξιλάρι το πορτοφολάκι της, ξύπνησε, τη φίμωσαν, τη χτύπησαν, επενέβη εγώ αλλά είχε τελειώσει τη δουλειά του ο άνθρωπος και έφυγε», προσέθεσε.

«Του ανταπέδωσε με δύο μπουνιές»

Και συνέχισε: «Μου πήρε 350 ευρώ, όλα μου τα λεφτά. Τα χρήματα μου και κάτι ψιλά της γιαγιάς. Το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο», φανέρωσε ενώ για το πώς ήταν ο ληστής τόνισε πως ήταν αθίγγανος, μικρόσωμος, κοντός, αδύνατος και με μάσκα ολόκληρη και ίσως γάντια.

Όσο για το από πού μπήκε, είπε πως ήταν από το τέλος της βεράντας «αλλά δεν γνωρίζω πώς ακριβώς», ενώ αποκάλυψε πως και η γιαγιά ανταπέδωσε. «Όταν τη φίμωσε και της έδωσε χτυπήματα στα χέρια, του ανταπέδωσε με δύο μπουνιές», τονίζοντας πως υπήρχαν συνεργοί γιατί «άκουσα το γκάζι αυτοκινήτου».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=116&v=iEL8GaT4LII&feature=emb_title&ab_channel=newsittv

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.