ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κρήτη: Δίνει «μάχη» για την ζωή του 60χρονος – Έπεσε από μεγάλο ύψος στο λιμάνι του Ηρακλείου

Κρήτη: Δίνει «μάχη» για την ζωή του 60χρονος – Έπεσε από μεγάλο ύψος στο λιμάνι του Ηρακλείου

Σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η υγεία του 60χρονου άνδρα που έπεσε από μεγάλο ύψος στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το Creta24, ο επιχειρηματίας βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, με την υποδιοικήτρια του νοσηλευτικού ιδρύματος, Ελευθερία Κωστάκη, να αναφέρει ότι η κατάσταση του κρίνεται μη αναστρέψιμη, καθώς έχει χτυπήσει στο νωτιαίο μυελό, τονίζοντας ότι είναι «είναι αιμοδυναμικά ασταθής».

Ο 60χρονος βρισκόταν πάνω στο σκάφος του και προσπαθούσε να τραβήξει ένα σχοινί, προκείμενου να ανοίξει το καπάκι από τις μηχανές.

Ωστόσο, το σχοινί έκοψε, με τον επιχειρηματία να γέρνει προς τα πίσω και να πέφτει με το κεφάλι στο κενό, με την απόσταση να υπολογίζεται πάνω από 2 μέτρα.

Το θόρυβο από την πτώση, άκουσε ένας υπάλληλος του επιχειρηματία, ο οποίος και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε διασωληνωμένο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, το ατύχημα έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.