ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σε καταστολή στο νοσοκομείο 55χρονος μετά από συμπλοκή με αδίστακτους διαρρήκτες μέσα στο σπίτι του

Σε καταστολή στο νοσοκομείο 55χρονος μετά από συμπλοκή με αδίστακτους διαρρήκτες μέσα στο σπίτι του

Στο νοσοκομείο σοβαρά χτυπημένος μεταφέρθηκε ένας 55χρονος δάσκαλος που μένει στην Αγία Τριάδα, στον δήμο Θερμαϊκού στην Θεσσαλονίκη, μετά από συμπλοκή που είχε με διαρρήκτες πιθανότατα αλλοδαπούς μέσα στο ίδιο του το σπίτι το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ektaktanea.gr, ο άτυχος άντρας απουσίαζε από το σπίτι του μαζί με την γυναίκα του. Κάποια στιγμή θέλησε να πάει στο σπίτι του για να πάρει κάτι που είχε ξεχάσει. Όταν μπήκε μέσα αντιλήφθηκε την παρουσία δύο ατόμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθησε συμπλοκή με τους διαρρήκτες να τον χτυπούν και να τον πετούν κάτω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι κι στο σώμα. Ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος, όπου εγχειρίστηκε και παραμένει σε καταστολή. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.