ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Ο πιλότος έπνιξε με τα χέρια του τον σκύλο και τον κρέμασε στην σκάλα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Ο πιλότος έπνιξε με τα χέρια του τον σκύλο και τον κρέμασε στην σκάλα

Ακόμη ένα κομμάτι συμπληρώνεται στο παζλ της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν, από τον 33χρονο σύντροφό της, στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20 ετών συζύγου του, έστησε μια ευφάνταστη ιστορία ληστείας προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του και να αποποιηθεί των ευθυνών του αναφορικά με το έγκλημα.

Πέραν της τραγικής κατάληξης της μητέρας του 11 μηνών κοριτσιού, η κοινή γνώμη μάθαινε πως οι υποτιθέμενοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι από το υπόγειο του κτιρίου στα Γλυκά Νερά και συναντούσαν στο ισόγειο το σκύλο της οικογένειας. Το άτυχο κατοικίδιο βρέθηκε από τους αστυνομικούς κρεμασμένο στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού.

Μπαίνοντας μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, ο αστυνομικός που έγινε πρώτος μάρτυρας της σκηνής του εγκλήματος, αντίκρισε τον σκύλο του ζευγαριού κρεμασμένο στη σκάλα, ενώ στη σοφίτα είδε πρώτα τον 33χρονο πιλότο δεμένο στο πάτωμα και στο κρεβάτι, νεκρή την Καρολάιν και στην πλάτη της το 11 μηνών κοριτσάκι.

Τι έδειξε ο φόνος του σκύλου

Ο σκύλος της οικογένειας δεν είχε δολοφονηθεί μέσα στο σπίτι. Αυτός που το είχε κάνει, είχε βγάλει το άτυχο ζώο έξω, το έπνιξε με τα χέρια του, και στη συνέχεια το έσυρε πάλι μέσα και το κρέμασε στην κουπαστή. Η διαδρομή αυτή, όμως, «σημαδεύτηκε» από ακαθαρσίες του ζώου στις οποίες δεν έδωσε σημασία ο δράστης, αλλά φάνηκαν πολύτιμο στοιχείο για τους αστυνομικούς.

«Εάν ήταν ληστές, θα σκότωναν μέσα στο σπίτι τον σκύλο και φυσικά δεν θα έμπαιναν στη διαδικασία να τον κρεμάσουν για να δημιουργήσουν ένα σκηνικό μέσα στο σπίτι», αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.