ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: Eντοπίστηκαν 65 κιλά κάνναβης σε ασυνόδευτο όχημα στο λιμάνι – Χειροπέδες σε έναν 62χρονο

Πάτρα: Eντοπίστηκαν 65 κιλά κάνναβης σε ασυνόδευτο όχημα στο λιμάνι – Χειροπέδες σε έναν 62χρονο

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης, που φθάνει περίπου τα 65 κιλά, εντοπίστηκε στο λιμάνι της Πάτρας από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου, κατά την διάρκεια ελέγχου σε ασυνόδευτο όχημα, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη ένας 62χρονος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, έπειτα από έρευνα που έγινε σε ασυνόδευτο επικαθήμενο όχημα, το οποίο είχε εκφορτωθεί από πλοίο προερχόμενο από το λιμάνι της Ανκόνα, εντοπίστηκαν αρχικά στο φορτίο με τα αλιευτικά δίχτυα, οκτώ χάρτινες συσκευασίες. Στη συνέχεια, με την βοήθεια δύο αστυνομικών σκύλων, εντοπίστηκαν μέσα στις συσκευασίες, 20 επιπρόσθετες πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας, βάρους 64 κιλών και 832 γραμμαρίων.

Μετά τον εντοπισμό της ποσότητας των ναρκωτικών, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας συνέλαβαν τον 62χρονο, ως τον οδηγό του φορτηγού οχήματος (τράκτορα), ο οποίος κατηγορείται, σύμφωνα με τον Λιμενικό, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.