ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά – Ιατροδικαστής: Το θύμα ασφυξίας δεν μπορεί να μην αντιδράσει (βίντεο)

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά – Ιατροδικαστής: Το θύμα ασφυξίας δεν μπορεί να μην αντιδράσει (βίντεο)

Ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους είναι πιθανό να μην υπήρξε πάλη ανάμεσα στην Καρολάιν και τον 33χρονο σύζυγο και δολοφόνο της.

Μάλιστα, εξήγησε πως είναι αδύνατον ένα θύμα ασφυξίας να μην παλέψει για τη ζωή του, κάτι που ωστόσο δεν φάνηκε στη σορό της 20χρονης.

Αναλύοντας τα σενάρια που μπορεί να υπήρξαν το μοιραίο βράδυ στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών ο ιατροδικαστής υπογράμμισε ότι κανένας άνθρωπος δεν θα δεχθεί τον κίνδυνο ασφυξίας χωρίς να αντιδράσει.

«Όταν μιλάμε για ασφυξία, μιλάμε για τον βίαιο θάνατο μέσω αποστέρησης παράγοντα απαραίτητου για τη ζωή και είναι αυτονόητο ότι το θύμα θα αντισταθεί, δεν μπορούμε να μείνουμε χωρίς οξυγόνο» σημείωσε ο κ. Τσαντίρης, υπογραμμίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να έχει προηγηθεί εξουδετέρωση των αμυνών του.

Απαντώντας σε ερώτημα για το αν ο 33χρονος έπνιξε στην Καρολάιν ενώ κοιμόταν είπε ότι είναι πιθανό να υπάρξει εξουδετέρωση των αμυνών «είτε μέσω ουσιών, είτε μέσω δύναμης, είτε μέσω αιφνιδιασμού ή τέλος αν το θύμα σε γνωρίζει και σε αφήσει να το πλησιάσεις» πρόσθεσε ο Σωκράτης Τσαντίρης, τονίζοντας πως θα πρέπει να εξεταστεί από τις Αρχές το γεγονός ότι δεν υπήρξε προσπάθεια αντίδρασης της άτυχης Καρολάιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.