ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Παρακαλώ να μην υπάρχει ανθρωποφαγία»

Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Παρακαλώ να μην υπάρχει ανθρωποφαγία»

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Βασίλης Σπύρου, βρέθηκε το πρωί στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να μιλήσει με τον πελάτη του του και να του παραδώσει έγγραφα από τη δικογραφία για να τα μελετήσει και δήλωσε πως παρακαλεί να μην υπάρξει «ανθρωποφαγία» για τον συζυγοκτόνο.

Συγκριμένα δήλωσε πως «Παρότι αντιλαμβάνομαι το κλίμα και τις εντυπώσεις που δημιουργούνται, παρακαλώ και πάλι να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα ανθρωποφαγίας».

Ο συνήγορος του συζυγοκτόνου εκτίμησε ότι μετά την ομολογία του «Αυτός ο άνθρωπος λυτρώθηκε. Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί. Για το παιδί ενδιαφέρεται, παρά το παράλογο της κατάστασης».

Ερωτώμενος από τον ΑΝΤ1 για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πελάτης του, ο οποίος θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι την απολογία του, ο κ. Σπύρου σχολίασε: «Θεωρώ ότι είναι στην ίδια κατάσταση με την χθεσινή. Του πήγα έγραφα από την δικογραφία για να τα μελετήσει και αργότερα να μιλήσουμε επ΄ αυτών. Μόλις είχε ξυπνήσει, δεν μπορώ να κρίνω περισσότερα για την κατάσταση του ούτε και θα ήθελα».

Ενώ για το μεγάλο διάστημα που μεσολάβησε από τη δολοφονία της Καρολάιν μέχρι την ομολογία του δράστη, αλλά και τη στάση του συζυγοκτόνου, ο δικηγόρος είπε: «Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στο θέμα του χρόνου που παρήλθε από την διάπραξη του εγκλήματος και στην συμπεριφορά του. Θέλω να θυμίσω ότι στο παρελθόν πάρα πολλά εγκλήματα, ειδεχθή, έχουν αποκαλυφθεί μετά από χρόνια, πολλά από τους ίδιους τους δράστες και έχουν τιμωρηθεί».

Τι αναφέρει η δικογραφία – Η ιατροδικαστική έκθεση και οι καταθέσεις

«Ήταν αγωνιώδης και δεν ήταν ακαριαίος θάνατος», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην έκθεση της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Από τα στοιχεία της νεκροψίας, διαπιστώνεται ότι έπειτα από σωματική πάλη επήλθε ο θάνατος, καθώς διαπιστώνονται κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος της 20χρονης. Μάλιστα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται να είχε πρόθεση να αποτελειώσει τη σύζυγό του, αφού επί τουλάχιστον 5-6 λεπτά την έπνιγε και δεν την άφηνε, ως αποτέλεσμα η άτυχη κοπέλα βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.