Λαμία: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι και ο οδηγός του εξαφανίστηκε (φώτο)

Λαμία: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι και ο οδηγός του εξαφανίστηκε (φώτο)

Στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής έφτασε η είδηση για ένα αυτοκίνητο που είχε τουμπάρει σε χαντάκι, λίγο μετά την γέφυρα προς Μοσχοχώρι.

Οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τη Λαμία μαζί με αστυνομία και ΕΜΑΚ έφτασαν στο σημείο και άρχισαν να αναζητούν τον οδηγό ή ενδεχομένως και άλλα άτομα που θα βρίσκονταν εκεί.

Αφού έψαξαν για περισσότερες από δύο ώρες μέσα στον βάλτο με φακούς και άλλα μέσα, δεν εντόπισαν κάποιον στο σημείο.

Όπως διαπιστώθηκε μετά από έρευνα που έγινε, στο αυτοκίνητο επέβαινε μόνο ο οδηγός, ο οποίος είχε εγκαταλείψει το σημείο χωρίς να ενημερώσει. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι άνδρες της Π.Υ, της ΕΜΑΚ και της αστυνομίας να ψάχνουν χωρίς λόγο μέσα στην νύχτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.