ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας της Καρολάιν: «Δεν θέλω να μάθω τι έγινε στο σπίτι»

Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας της Καρολάιν: «Δεν θέλω να μάθω τι έγινε στο σπίτι»

Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας της Καρολάιν η οποία να υπενθυμιστεί πως δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τα χέρια του 33χρονου συζύγου της.

Στην κατάθεσή της στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, η μητέρα της 20χρονης δηλώνει στις αρχές ότι «ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει γίνει». Λίγο νωρίτερα αγκάλιαζε τον φονιά της κόρης της στο μνημόσυνο που έγινε στην Αλόννησο…

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει γίνει. Η Καρολάιν ήταν πολύ καλό παιδί, άριστη μαθήτρια και συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες. Ήταν σημαιοφόρος πήγαινε στους προσκόπους έκανα καταδύσεις, θέατρο κι άλλες δραστηριότητες» υποστήριξε στις Αρχές.

Στη συνέχεια μίλησε στους αστυνομικούς για την μοιραία γνωριμία της κόρης της με τον πιλότο και μετέπειτα, δολοφόνο της, λέγοντας ότι είχαν γνωριστεί σε κοινή παρέα και ότι γνώριζαν για τη σχέση της.

«Εμείς ξέραμε για την σχέση τους και αν και η Καρολάιν ήταν λίγο μικρή σε ηλικία βλέπαμε ότι είναι αγαπημένοι και στηρίξαμε τα παιδιά. Πριν 11 μήνες γέννησε ένα κοριτσάκι. Από τότε την έβλεπα κάθε μέρα πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη και μου έλεγε ότι περνάει παρά πολύ καλά. Δε μου έκανε ποτέ παράπονα ότι κουράζεται ή ότι έχει προβλήματα».

Η τελευταία επικοινωνία

Όπως μεταδίδει το MEGA, στην κατάθεσή της η μητέρα αναφέρει ότι «μιλούσαν κάθε μέρα στο τηλέφωνο με βιντεοκλήση και μπορούσα να βλέπω ότι πράγματι είναι καλά» ενώ μιλά για την τελευταία τους επικοινωνία.

«Στο τηλέφωνο μιλήσαμε τελευταία φορά το βράδυ της Δευτέρας. Δεν μου φάνηκε να την απασχολεί κάτι. Είπαμε καληνύχτα και κλείσαμε το τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα το πρωί ήμουν στο σπίτι μου στην Αλόννησο, ήρθαν κάποιες φίλες μου και μου είπανε για το κακό που έγινε. Έκανα και εγώ κάποια τηλεφωνήματα και σιγουρεύτηκα για το κακό».

Η μητέρα καταλήγει στην κατάθεση, λέγοντας συντετριμμένη: «τι έγινε μέσα στο σπίτι δεν ξέρω ούτε θέλω να μάθω γιατί με πονάει πολύ. Δόξα τω Θεώ το κοριτσάκι είναι καλά».

Όπως μετέδωσε ο σταθμός, φίλη της Καρολάιν που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή, μίλησε για τη σχέση του ζευγαριού:

«Είχαν ένα παράξενο δέσιμο. Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στα κινητά τους για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή», ήταν τα χαρακτηριστικά της λόγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.