ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Πετράλωνα: 50χρονη κατήγγειλε βιασμό από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που καθάριζε – Η ΕΛΑΣ πολιορκεί το σπίτι (upd)

Πετράλωνα: 50χρονη κατήγγειλε βιασμό από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που καθάριζε – Η ΕΛΑΣ πολιορκεί το σπίτι (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 21:38) Μια 50χρονη γυναίκα στα Κάτω Πετράλωνα, κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού αλλά και ξυλοδαρμού από άντρα ο οποίος την προσέλαβε για να του καθαρίσει το σπίτι.

Το ιστορικό

50χρονη γυναίκα στα Κάτω Πετράλωνα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού αλλά και ξυλοδαρμού από δύο άντρες. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η γυναίκα έφτασε το πρωί του Σαββάτου σε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών 11 για να καθαρίσει τις σκάλες τις πολυκατοικίας. Εκεί ξαφνικά ένας άνδρας από το υπόγειο της πολυκατοικίας την άρπαξε και την έβαλε μέσα στο δωμάτιό του όπου με την βοήθεια ενός άλλου την κακοποίησε και την βίασε.

Κάποια στιγμή η ίδια κατάφερε να βγει στο πίσω μπαλκόνι και βάζοντας τις φωνές ξεσηκώθηκαν οι γείτονες και κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα και παρέλαβε την 50χρονη μεταφέροντάς την στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο περίμεναν να εισβάλλουν στο σπίτι ενώ την ίδια στιγμή έσπευσαν στην περιοχή και 100 περίπου άτομα του αναρχικού χώρου οι οποίοι φώναζαν συνθήματα όπως καμιά γυναίκα μόνη.

Τελικά οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα αλλά δεν βρήκαν τους φερόμενους ως δράστες οι οποίοι είχαν διαφύγει. Τα πνεύματα ηρέμησαν στη συνέχεια και σιγά σιγά αποχώρησαν και οι δυνάμεις ΟΠΚΕ και οι συγκεντρωμένοι.

Στο σημείο υπάρχει η Σήμανση η οποία συγκεντρώνει στοιχεία από το χώρο στον οποίο δέχτηκε την σωματική κακοποίηση η 50χρονη ενώ οι μαρτυρίες των γειτόνων κάνουν λόγο για απεγνωσμένες κραυγές για βοήθεια που άκουγαν από το διαμέρισμα.

Η γυναίκα έφτασε το πρωί του Σαββάτου στο διαμέρισμα ώστε να ξεκινήσει την εργασία της. Ο άντρας την εγκλώβισε στο σπίτι του κακοποιώντας την. Η ίδια κατάφερε να ξεφύγει και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σε εξέλιξη είναι έρευνα της αστυνομίας.


Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σπίτι του στην οδό Συμμαχιδων 11 και περιμένουν ένταλμα του εισαγγελέα για να τον συλλάβουν.

Την ίδια ώρα, ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου κάλεσε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην περιοχή. Δεκάδες άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους κάτοικοι της περιοχής, έχουν ήδη συγκεντρωθεί ενώ φωνάζουν συνθήματα όπως «καμία γυναίκα μόνη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.