ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κατάσχεσαν μεγάλες ποσότητες λαθραίων καπνικών ειδών στην Πτολεμαΐδα

Κατάσχεσαν μεγάλες ποσότητες λαθραίων καπνικών ειδών στην Πτολεμαΐδα

Ένας τυχαίος έλεγχος που έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε μια 53χρονη γυναίκα στην Πτολεμαΐδα, το μεσημέρι της Παρασκευής, είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί μια 55χρονη λαθρέμπορος με μεγάλες ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Η 53χρονη είχε στην κατοχή της δέκα πακέτα τσιγάρων χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης κι έτσι συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια Εορδαίας, όπου αποκάλυψε ότι τα είχε αγοράσει από την 55χρονη. Αμέσως, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην κατοικία της και ανακάλυψαν συνολικά 4.492 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και 504 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 25 κιλών και 200 γραμμαρίων!

Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στο Τελωνείο Πτολεμαΐδας, για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ η πωλήτρια και η πελάτισσά της παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης κατηγορούμενες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.